Antal: 11

• Skolavslutning tisdag 9 juni 2020 kl. 09.00-10.30

På grund av den rådande coronaepidemin kommer skolans sommaravslutning att se annorlunda ut i år och vår förhoppning är att eleverna kommer att få en fin och minnesvärd stund tillsammans.

Skolan kommer inte att ha en gemensam avslutning ute på skolgården. Varje klass samlas istället i respektive klassrum kl. 09.00-10.30 för gemensam avslutning tillsammans med klassläraren och fritidshemspersonalen.

• Kultur i skolan

I stadens skolor är kultur ett naturligt led i elevens lärande och utveckling.

Stockholms stad arbetar för att öka samarbetet mellan den kommunala skolan och kulturlivet.

Trygghetsteam

Sörgårdsskolans trygghetsteam har som mål att förebygga och stoppa mobbning, diskriminering och kränkande behandling.

Eleverna ska känna sig trygga och trivas i skolan.

• Verksamheter

Sörgårdsskolan är en liten F-6 skola med ca 260 elever. Tidigare har det varit en egen resultatenhet men sedan ht -99 ingår skolan i enheten Björnbodaskolan/Sörgårdsskolan.

• Elevhälsa

Här i vår skola har vi tillgång till skolsköterska, psykolog och specialpedagog.

• ELEVRÅDET

Här kommer du att kunna läsa om Elevrådets uppdrag.