Sommarbrev från rektor

Efter mitt första år som rektor på Björnbodaskolan och Sörgårdsskolan vill jag här ge en sommarhälsning till er alla.  Det är verkligen härligt att se elevernas utveckling både när det gäller kunskaper och sociala färdigheter. Personalen gör ett fantastiskt jobb och jag är så stolt över våra skolor.

Vi har haft ett händelserikt år med alla aktiviteter under skoltid och fritidstid. Min ambition är att vår skola utvecklas mot visionen om en skola för alla, där alla elever möts med positiva och höga förväntningar. Alla känner delaktighet och lär av varandra i dialog. Därför kommer vi nästa år fortsätta vår satsning på att utveckla verksamheten både när det gäller bemötande, kvaliteten på undervisningen och verksamheten på fritidshemmet. Det gör vi bland annat genom att alla lärare kommer att genomgå Skolverkets fortbildning inom läslyftet, all personal genomgår fortbildning i funktionsnedsättningar samt att vi utvecklar samverkansformer mellan skola och fritids.

För att ta del av ditt barns dokumentation och skriftliga omdöme går ni in på adressen http://skolwebb.stockholm.se  och loggar in med e-legitimation.

Jag önskar alla elever i årskurs 3 på Björnbodaskolan som slutar hos oss lycka till på mellanstadiet.

Och alla andra: samling den 16 augusti kl. 9.00 vid flaggstången.

Observera att den 10:e och 11:e augusti har fritids stängt. Höstlov är det v. 44 som vanligt och sista skoldag för jul är den 21 december.

Nu önskar jag er alla en riktigt skön sommar med härliga lata dagar för återhämtning. Passa på att bada och simma mycket nu i sommar på alla våra fina bad.

Sommarhälsningar från Carina