God Jul och Gott nytt år

Bildresultat för jul

2016 och min första termin som rektor på Björnbodaskolan och Sörgårdsskolan går mot sitt slut. Höstens aktiviteter har varit många och det är med stolthet jag ser tillbaka på det som varit och blickar med glädje fram mot 2017. På skolan sprudlar eleverna med kreativitet och lust att lära.

Nästa termin fortsätter satsningen med att utveckla vårt språkutvecklande arbetsätt. Alla elever från åk 1-3 ska ha tillgång till läsplattor där lärandet utmanas i den digitala miljön. Vi ska även särskilt uppmärksamma elevernas fina sätt mot varandra och skolmiljön.

Våra lärare, fritidspersonal och övrig personal gör ett fantastiskt arbete varje dag. Jag vill passa på att tacka alla elever, föräldrar och personal för den här terminen.

Jag önskar er ett riktigt skönt jullov! Vi ses med nya krafter år 2017.

Vårterminen:

Skolan stängd för planering måndag den 9 januari